ADR opleidingen; bij Jolmers kunt u terecht voor alle ADR en Code95 opleidingen herhaling ADR verlenging Gevaarlijke stoffen eigenrijder gevaarlijkestoffen gevaarlijke stoffen Vakopleiding Beroepsgoederenvervoer Heftruck opleidingen goederenvervoer ADR vervoer VCA vol VCA basis ARBO-activiteiten: GMP Jolmers, 2019 BHV IVVO, opleidingen, ADR veiligheidsadvies, ADR, gevaarlijke stoffen, gevaarlijkestoffen, ADR eigenrijder, tank, veiligheidsadviseur, Melle Simon  advies, bemiddeling, gevaarlijke stoffen vervoer, verpakkingen, wet milieu gevaarlijke stoffen, veiligheidsadviseur calamiteitenplan vakopleiding beroepsgoederen vervoer, bus taxi, met de modules calculatie, financieel management, seb ccv en tln.

Veiligheidstraining Vorkheftruck / Reachtruck

De ééndaagse veiligheidstrainingen zijn speciaal bedoeld voor bedieners van gemotoriseerde hijs-, hef- of transportvoertuigen die 16 jaar of ouder zijn en die al beschikken over een redelijke mate van rij- en bedieningsvaardigheden.
Na het volgen van deze opleiding is de cursist op de hoogte van de Arbo-regels en de veiligheidsvoorschriften van het bedrijf met betrekking tot de persoonlijke verantwoordelijkheden en de gebruikte interne transportmiddelen.
In het theoretische deel wordt onder andere aandacht besteed aan doelstellingen, verantwoordelijkheid, belasten van de heftruck, veiligheids- en gezondheids-voorschriften, laden en lossen, interne verkeersregels.
Het praktijk deel is geheel afgestemd op de situatie binnen uw bedrijf (maatwerk).


De cursus voor interne transportmiddelen kent een ééndaagse - en een tweedaagse opleiding, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.
Wanneer de werknemer niet voldoet aan de exameneisen, dan is het noodzakelijk  om de opleiding uit te breiden met een extra dag(deel)  training.


Werkgever en werknemers voldoen door deze veiligheidstraining aan de voorschriften van de Arbo-wet (Artikel 8), het Arbo-besluit (Artikel 7.17c) en  de Arbeidsinspectie (Arbo-informatieblad 14).


Alle onze opleidingen/trainingen voldoen aan de  Arbeids-omstandighedenregeling. (Paragraaf 1.2 “Algemene bepalingen over opleidingen”)


Examen
De theorie wordt getoetst d.m.v. een aantal multiple choice vragen. Bij problemen met de Nederlandse leesvaardigheid wordt de toets mondeling afgenomen.
De praktische deskundigheid (rij- en bedieningsvaardigheden) van de bestuurder wordt door de instructeur beoordeeld tijdens en/of na de praktijkinstructie.Vooropleiding en/of toelatingseisen
Minimum leeftijd 16 jaar; redelijke beheersing van de Nederlandse taal.


Bijzonderheden
Het lesmateriaal wordt, indien gewenst, voor aanvang van de cursus toegezonden, zodat de cursist zich kan voorbereiden.
Code95 Nascholing

 

Jolmers Opleidingen BV
Meander 30
9231DB Surhuisterveen
Tel.: 0512-341816
Fax: 0512-341089
E-mail: info@jolmers.com
Banknummer: NL91RABO0159225663
KVK Noord: 52852938
BTW: NL850630794B01

Jolmers Advies BV
Meander 30
9231DB Surhuisterveen
Banknummer: NL69RABO05192256711
KVK Noord: 52852415
BTW: NL850630502B01