ADR opleidingen; bij Jolmers kunt u terecht voor alle ADR en Code95 opleidingen herhaling ADR verlenging Gevaarlijke stoffen eigenrijder gevaarlijkestoffen gevaarlijke stoffen Vakopleiding Beroepsgoederenvervoer Heftruck opleidingen goederenvervoer ADR vervoer VCA vol VCA basis ARBO-activiteiten: GMP Jolmers, 2019 BHV IVVO, opleidingen, ADR veiligheidsadvies, ADR, gevaarlijke stoffen, gevaarlijkestoffen, ADR eigenrijder, tank, veiligheidsadviseur, Melle Simon advies, bemiddeling, gevaarlijke stoffen vervoer, verpakkingen, wet milieu gevaarlijke stoffen, veiligheidsadviseur calamiteitenplan vakopleiding beroepsgoederen vervoer, bus taxi, met de modules calculatie, financieel management, seb ccv en tln.

Veilig werken langs de weg

Werken langs de weg is een risicovolle bezigheid.  Om risico’s en aansprakelijkheden  zoveel mogelijk te beperken is het raadzaam een opleiding te volgen. De cursus die wij aanbieden geeft inzicht in de manier waarop dreigende gevaren kunnen worden voorkomen.
De cursisten maken kennis met een stukje wetgeving en ze leren op een praktische wijze oplossingen te bedenken voor gevaarlijke situaties.  
Hierbij wordt extra aandacht besteed aan de veiligheid en aan de werkomgeving.

Veilig werken aan de weg

Het verkrijgen van voldoende instructie en voorlichting is een eis vanuit de Arbowet.  Overheden stellen een opleiding vaak verplicht bij de gunning van een opdracht.
Bovendien leidt het,  door een aantoonbare afname van incidenten en ongevallen, veelal ook tot lagere kosten en vooral tot minder menselijk leed.
De cursist leert deskundig om te gaan met de “gevaarlijke ruimte” en wordt voorbereid op vrijwel iedere situatie die in de eigen werksituatie voor kan komen.

Wij verzorgen – bij voldoende deelname – deze cursus bij u op locatie zodat de deelnemers in hun eigen omgeving kunnen blijven. De cursus is geheel toegesneden op de dagelijkse bezigheden van de medewerkers. 
Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt de kandidaat een certificaat.

Doelgroep
Ieder die in de openbare ruimte en in de onmiddellijke nabijheid van verkeer zijn werkzaamheden moet verrichten: wegwerkers, hoveniers, straters, etc.

Groepsgrootte
De cursus kan gegeven worden vanaf 5 personen. Het maximale aantal cursisten is afhankelijk van de locatie, maar zal nooit meer dan 20 personen bedragen.

CURSUSKOSTEN
De cursus kost €175,00.
Dit is inclusief:

 • lesmateriaal
 • certificaat na slagen
 • lunch
 • koffie
 • punten paspoort
 • 7 "CCV punten" voor de Code 95 kosten u €20,00 extra.
 • etc.
 • CONTACT
  Jolmers Opleidingen BV
  Meander 30
  9231DB Surhuisterveen
  T: (0512) 34 18 16
  E: info@jolmers.com
  I: www.jolmers.com


  snelkeuze menu

  Certificaat

  De werkgever is verplicht een overzicht bij te houden van de opleidingen die zijn werknemer heeft gevolgd.

  De werknemer moet kunnen aantonen dat hij of zij onderricht heeft gehad. Na afloop ontvangt de kandidaat een certificaat, pasje of diploma.

  Tevens kan de deelnemer voor alle cursussen die wij aanbieden CCV nascholingspunten krijgen