Bedrijfshulpverlener

Het kan natuurlijk altijd gebeuren... een brandmelding of een collega die plots gewond raakt bij een bedrijfsongeval... Dan is het een geruststellende gedachte dat er medewerkers in het bedrijf zijn die precies weten wat er moet gebeuren. Speciaal opgeleide mensen die direct de juiste maatregelen kunnen nemen.

Wie personeel in dienst heeft, moet tenminste één persoon aanwijzen als bedrijfshulpverlener. Deze medewerker moet in geval van nood of direct gevaar de hulp kunnen geven die noodzakelijk is om letsel te beperken. De Arbo-wet eist dat ook. In deze wet staat dat iedere werkgever de veiligheid van klanten en medewerkers moet kunnen garanderen.

brandblussen

Mocht u nog niet in het bezit zijn van een BHV’er, of moet uw BHV’er verlengen voor het BHV diploma, dan biedt Jolmers IVVO de oplossing. Wij bieden zowel een basis als een herhalingscursus aan op locatie.

Kosten en tijdsduur van de BHV cursussen.

cursus

Duur

Kosten

opmerkingen

BHV basis

1 dag + 1 avond of
4 avonden

€ 225,-- per persoon
excl. Btw **

Inclusief examen en certificering

BHV verlenging
(incl. preventie medewerker)

1 dag  of 2 avonden

€ 175,-- per persoon
excl. Btw **

Inclusief examen en certificering

 

Preventiemedewerker

Uw organisatie heeft er sinds 1 juli 2005 een taak bij: die van preventiemedewerker. Iemand die u helpt in de zorg voor de dagelijkse veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Die maatregelen neemt tegen beroepsrisico's en op de hoogte is van alle relevante arbozaken.

Op dit moment wordt heel Nederland bestookt met offertes voor zgn. “verplichte cursussen Preventiemedewerker”.  De prijzen waarvoor deze cursussen worden aangeboden variëren van € 450,00 tot
€ 2400,00 (3 daagse cursus).

Een dergelijke cursus is NIET verplicht. Klik hier voor “Antwoorden Kamervragen”.

Jolmers IVVO biedt u de mogelijkheid om een cursus “BHV-verlenging” te combineren met een cursus Preventiemedewerker.
Deze cursus bieden wij aan op 1 dag of op 2 avonden.
De prijs voor deze “combinatie-cursus” bedraagt slechts  € 175,- p.p.*
Uiteraard zijn er verschillende varianten mogelijk, de hierboven geschetste is de, binnen de wettelijke mogelijkheden, meest voordelige oplossing.
Graag informeren wij u over onze mogelijkheden.

persoonlijke beschermingsmiddelen

*Dit bedrag is bij minimaal 8 cursisten en op voorwaarde dat een passende lesruimte ter beschikking wordt gesteld. Voor vaste klanten gelden aangepaste tarieven.

 

 

 

Jolmers IVVO

Duinoordsweg 7

9223LA Houtigehage

tel.: 0512 34 1816

fax: 0512 34 1089

www.jolmers.com